Fokusera på din kärnverksamhet

På Pir 29 är det enkelt att arbeta. Allt ingår, och lite till. Istället för att ödsla energi på att irritera dig på nätverk, städa, svära över skrivare eller koka kaffe, så kan du ägna dig åt att driva och utveckla din rörelse.

Pir 29 passar alla – från nystartade enmansbolag till stora etablerade företag. Vi erbjuder kompletta lösningar och arbetsplatser i exklusiva och representativa miljöer. Arbetsplatserna är moderna, med tekniskt nytänkande i ljudisolerade kontorsrum eller gemensamma kreativa ytor. Allt för ett stimulerande företagarklimat.

Kontakta oss för en visning, eller kom och provjobba kostnadsfritt en dag!

Vilken yta passar din verksamhet?

Flexi

Flexibel plats för den lättrörlige.

Flexi

Den flexibla kontorsytan.

Flexibla platser i loungemiljö eller fasta platser i kontorslandskap. Högt i tak och ergonomiska möbler i modern design. Det här är arbetsplatsen för dig som inte vill arbeta avskilt utan som ser fördelarna med kreativa och spontana möten. Och det lägre priset.

Flexibel plats
2 900:-/mån
Fast plats
3 900:-/mån

Du har fri tillgång till bemannad reception, kök och matplats samt terrass när vädret är tillräckligt fint. Självklart ingår även fri Wifi, skrivare, kaffe och färsk frukt. Om du behöver prata privat så finns det små ljudisolerade rum. Vill du mötas så finns det flera olika storlekar på konferensrum som du kan boka på plats eller via din mobil.

Utnyttja gärna vår cykel- och bilpool som finns i fastigheten. Du bokar enkelt din bil eller cykel via mobilen eller direkt i receptionen.

Självklart har du ett eget förvaringsskåp för det du inte vill eller behöver bära med dig.

Mini

Plats för mellan en och två personer. Ca 9 kvm

Mini

Liten yta med stora möjligheter.

Eget kontor för startups eller småföretagare. Ergonomiska möbler i modern design, inklusive skrivbord, skrivbordsstol, ett hyllskåp och en papperskorg. Varje rum har individuell temperaturreglering. Det här är arbetsplatsen för dig som behöver kunna arbeta ifred men som också uppskattar möjligheten att nätverka i de gemensamma miljöerna.

Du har fri tillgång till bemannad reception, kök och matplats samt terrass när vädret är tillräckligt fint. Självklart ingår även fri Wifi, skrivare, kaffe och färsk frukt.

Vill du anordna möten så finns det flera olika storlekar på konferensrum som du kan boka på plats eller via din mobil.

Utnyttja gärna vår cykel- och bilpool som finns i fastigheten. Du bokar enkelt din bil eller cykel via mobilen eller direkt i receptionen.

Midi

Rum om ca 14 kvm för ca 2-3 personer.

Midi

Lagom stort för en gasell.

Eget kontor för det mindre företaget, och för det som ska växa med tiden. Ergonomiska möbler i modern design, inklusive två skrivbord, skrivbordsstolar, ett hyllskåp och papperskorgar. Varje rum har individuell temperaturreglering. Det här är arbetsplatsen för er som vill jobba tillsammans men ifred och som samtidigt uppskattar mötena som uppstår i de gemensamma miljöerna.

Ni har fri tillgång till bemannad reception, kök och matplats samt terrass när vädret är tillräckligt fint. Självklart ingår även fri Wifi, skrivare, kaffe och färsk frukt.

Vill ni anordna möten så finns det flera olika storlekar på konferensrum som ni kan boka på plats eller via mobilen.

Utnyttja gärna vår cykel- och bilpool som finns i fastigheten. Ni bokar enkelt bilen eller cyklarna via mobilen eller direkt i receptionen.

Maxi

Rum om ca 21 kvm möblerad även med sittgrupp. Perfekt för 3-5 personer.

Maxi

När behoven växer.

Eget kontor för det mindre företaget som har växt till sig. Ergonomiska möbler i modern design, inklusive skrivbord, skrivbordsstolar, bokhylla och en skön sittgrupp för informella möten eller sociala sammankomster. Varje rum har individuell temperaturreglering. Det här är arbetsplatsen för er som vill jobba tillsammans men i fred och som samtidigt uppskattar mötena som uppstår i de gemensamma miljöerna.

Ni har fri tillgång till bemannad reception, kök och matplats samt terrass när vädret är tillräckligt fint. Självklart ingår även fri Wifi, skrivare, kaffe och färsk frukt.

Vill ni anordna möten så finns det flera olika storlekar på konferensrum som ni kan boka på plats eller via mobilen.

Utnyttja gärna vår cykel- och bilpool som finns i fastigheten. Ni bokar enkelt bilen eller cyklarna via mobilen eller direkt i receptionen.

Allt du behöver. Det ordnar vi.

Personlig service

På Pir 29 vill vi ordna allt du behöver ha hjälp med, så fort det går. Vänd dig till vår reception som är bemannad hela dagarna mellan 08.00 och 16.30.

Den senaste AV-utrustningen

Ett nytänkande kontor har givetvis den senaste tekniken för ljud och bild. Vi samarbetar dessutom med mycket kompetenta IT-tekniker som kan hjälpa dig vid önskemål eller problem.

Anpassningsbara ytor

Ibland händer något, och hela verksamheten behöver förändras. Då kan Pir 29 erbjuda allt från en flexibel plats i loungemiljö eller enskilda kontorsrum, till egna kontorsplan, eller kanske två.

Olika konferensrum

På Pir 29 finns det olika storlekar på de konferensrum som du fritt kan boka. Vill du samtidigt ha någon form av mat, dryck eller annan service, så ordnar vi det också. För de riktigt stora konferenserna samarbetar vi Turning Torso Meeting.

Pir 29 kontorshotell – vårt erbjudande i punktform

 • Flexibla arbetplatser i loungemiljö eller kontorslandskap, inklusive personliga förvaringsskåp.
 • Kontorsrum i tre olika storlekar (ca 8 kvm, 12 kvm och 20 kvm).
 • Möjlighet att hyra helt egna kontorsplan.
 • Mötesrum i olika storlekar.
 • Ljudisolerade samtalsrum.
 • Exklusiv kaffemaskin, kylt/kolsyrat vatten och frukt samt dagstidningar.
 • Bemannad gemensam reception för personlig service.
 • Företagsadress och posthantering.
 • Full service ingår i form av städning, teknisk utrustning, skrivare, Wi-Fi m m efter behov.
 • Möjlighet att hyra parkering i källarplan med direkt tillgång till kontorsplan.
 • Tillgång till cykel- och bilpool i fastigheten.
 • Träningsfaciliteter i fastigheten.
 • Gemensam terrass, sociala aktiviteter och evenemang.
 • Hög säkerhet med elektroniskt passersystem och larm.

Intresseanmälan och kontakt

Kontakta oss för att diskutera dina behov:

Tel: +46 40 98 42 43
E-post: info@vitaorn.se