Klyvaregränd 4, Västra Hamnen, Malmö

Lokal, , 95m2, Plan Markplan (av 1)

Hyra 19 768 ex moms kr/mån

Fastighet:

  • lokal011 2
  • lokal012 2

Tillträdesdatum: 2021-10-01

Länkar och nedladdningar

Beskrivning

Nytt kontor eller en liten butik? Här finns en ljus, fräsch lokal med möjlighet att bedriva olika typer av verksamhet.
I samma kvarter ligger kontorshotell, restauranger, café, trafikskola, dagis och inte långt härifrån matvarubutiker.

Hyran är exkl fastighetsskatt, sophantering, förbrukning av varm- och kallvatten, värme, el med direktdebitering samt tv och öppet fibernät.
Våra fastigheter är rökfria.

Jag vill fylla i intresseanmälan

Intresseanmälan / Lokal

För att erhålla bostad hos oss krävs det att man inte har några betalningsanmärkningar och att man har stadigvarande inkomst samt goda referenser från tidigare hyresvärd. Den sökande/medsökande ska ha fyllt 18 år.

Vi strävar efter en blandad sammansättning av hyresgäster, både äldre och yngre, studerande och arbetande, barnfamiljer, pensionärer osv. Med detta i åtanke förbehåller vi oss därför rätten att fritt välja bland de som söker till en ledig lägenhet.

De uppgifter som lämnas i denna intresseanmälan kommer att registreras och behandlas i datasystem för intresseanmälningar och hyresadministration. I och med att denna intresseanmälan skickas in godkänner du att Vita Örn AB kontrollerar dessa uppgifter hos kreditupplysningsbolag samt hos tidigare hyresvärd.
Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation) har du rätt att få information och rättelse av de personuppgifter som finns registrerade. Ansökan om registerutdrag/rättelsebegäran skall ställas till Vita Örn AB, Box 20075, 200 74 Malmö.
Läs mer om Dataskyddsförordningen hos Datainspektionen: www.datainspektionen.se