Södra Parkgatan 18 B, Möllevången, Malmö

Lägenhet, 2 rum och kök, 54m2, Plan BV (av 4)

Hyra 6840 kr/mån

Fastighet: Uret 8

Tillträdesdatum: 2019-03-01

  • DuschDusch finns i lägenheten.
  • FiberÖppet fibernät finns i fastigheten.
  • KällarförrådKällarförråd ingår i hyran.

Länkar och nedladdningar

Beskrivning

Här med absolut närhet till Möllevångens oas Folkets Park ligger denna vackra tegelbyggnad byggd i början av förra sekelskiftet. En nyligen avslutad renovering har återställt fastigheten med bl.a. återuppbyggt torn och balkonger! Vi har också byggt nya vindsvåningar med utsikt över Malmö!
I fastigheten finns passersystem, tvättstuga. Hyran avser varmhyra inkl tv/fiber avgift, förråd för 2018 och kommer att justeras under 2019.

Jag vill fylla i intresseanmälan

Intresseanmälan / Lägenhet

För att erhålla bostad hos oss krävs det att man inte har några betalningsanmärkningar och att man har stadigvarande inkomst samt goda referenser från tidigare hyresvärd. Den sökande/medsökande ska ha fyllt 18 år.

Vi strävar efter en blandad sammansättning av hyresgäster, både äldre och yngre, studerande och arbetande, barnfamiljer, pensionärer osv. Med detta i åtanke förbehåller vi oss därför rätten att fritt välja bland de som söker till en ledig lägenhet.

De uppgifter som lämnas i denna intresseanmälan kommer att registreras och behandlas i datasystem för intresseanmälningar och hyresadministration. I och med att denna intresseanmälan skickas in godkänner du att Vita Örn AB kontrollerar dessa uppgifter hos kreditupplysningsbolag samt hos tidigare hyresvärd.
Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation) har du rätt att få information och rättelse av de personuppgifter som finns registrerade. Ansökan om registerutdrag/rättelsebegäran skall ställas till Vita Örn AB, Box 20075, 200 74 Malmö.
Läs mer om Dataskyddsförordningen hos Datainspektionen: www.datainspektionen.se