Simrishamnsgatan 22, Möllevången, Malmö

Lokal, , 46m2, Plan BV (av 4)

Hyra 10 555 kr/mån

Fastighet: Uret 8

Tillträdesdatum: 2019-04-01

Länkar och nedladdningar

Beskrivning

Välkomna till Simrishamnsgatan 22 och denna attraktiva butikslokal ett halvt stenkast från Möllevångstorget i Malmö. Denna fina hörnlokal från sekelskiftet på 46 m2 är perfekt som t.ex. butikslokal eller kontor. Stora fönster ger optimala exponeringsmöjligheter och lokalen kan anpassas efter behov.

I området finns ett brett utbud av caféer och restauranger och bra kommunikationer med buss och tåg inom några hundra meter. Ett kvarter bort ligger Folkets Park med härliga grönytor.

Grundhyra: 10 555 kr /månad
Till grundhyran tillkommer fastighetsskatt samt fiber.
Storlek: 46 m2
Tillträdesdatum: 2019-04-01

Jag vill fylla i intresseanmälan

Intresseanmälan / Lokal

För att erhålla bostad hos oss krävs det att man inte har några betalningsanmärkningar och att man har stadigvarande inkomst samt goda referenser från tidigare hyresvärd. Den sökande/medsökande ska ha fyllt 18 år.

Vi strävar efter en blandad sammansättning av hyresgäster, både äldre och yngre, studerande och arbetande, barnfamiljer, pensionärer osv. Med detta i åtanke förbehåller vi oss därför rätten att fritt välja bland de som söker till en ledig lägenhet.

De uppgifter som lämnas i denna intresseanmälan kommer att registreras och behandlas i datasystem för intresseanmälningar och hyresadministration. I och med att denna intresseanmälan skickas in godkänner du att Vita Örn AB kontrollerar dessa uppgifter hos kreditupplysningsbolag samt hos tidigare hyresvärd.
Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation) har du rätt att få information och rättelse av de personuppgifter som finns registrerade. Ansökan om registerutdrag/rättelsebegäran skall ställas till Vita Örn AB, Box 20075, 200 74 Malmö.
Läs mer om Dataskyddsförordningen hos Datainspektionen: www.datainspektionen.se