Södra Skolgatan 30 A, Möllevången, Malmö

Lägenhet, 2 rum och kök, 53m2, Plan 2 (av 4)

Hyra 7101 kr/mån

Fastighet: Tjäderhönan 4

Tillträdesdatum: 2018-03-01

  • DuschDusch finns i lägenheten.
  • FiberÖppet fibernät finns i fastigheten.
  • KällarförrådKällarförråd ingår i hyran.
  • Balkong/terassLägenheten har balkong.
  • UteplatsHuset har gemensam uteplats.
  • BilpoolTillgång till bilpool.
  • TvättstugaGemensam tvättstuga finns i huset.

Beskrivning

Här med absolut närhet till Möllevångens oas Folkets Park ligger denna vackra tegelbyggnad byggd i början av förra sekelskiftet. En nyligen avslutad renovering har återställt fastigheten med bl.a. återuppbyggt torn och balkonger! Här bor ni fint i en av våra eftertraktade lägenheter med balkong.
I fastigheten finns passersystem, tvättstuga. Hyran avser varmhyra inkl tv/fiber avgift, förråd.

Jag vill fylla i intresseanmälan

Intresseanmälan / Lägenhet

För att erhålla bostad hos oss krävs det att man inte har några betalningsanmärkningar och att man har stadigvarande inkomst samt goda referenser från tidigare hyresvärd. Den sökande/medsökande ska ha fyllt 18 år.

Vi strävar efter en blandad sammansättning av hyresgäster, både äldre och yngre, studerande och arbetande, barnfamiljer, pensionärer osv. Med detta i åtanke förbehåller vi oss därför rätten att fritt välja bland de som söker till en ledig lägenhet.

De uppgifter som lämnas i denna intresseanmälan kommer att registreras och behandlas i datasystem för intresseanmälningar och hyresadministration. I och med att denna intresseanmälan skickas in godkänner du att Vita Örn AB kontrollerar dessa uppgifter hos kreditupplysningsbolag samt hos tidigare hyresvärd.
Enligt personuppgiftslagen, PuL, har du rätt att få information och rättelse av de personuppgifter som finns registrerade. Ansökan om registerutdrag/rättelsebegäran skall ställas till Vita Örn AB, Box 20075, 200 74 Malmö.
Läs mer om personuppgiftslagen hos Datainspektionen: www.datainspektionen.se