Södra Skolgatan 30 B, Möllevången, Malmö

Lägenhet, 2 rum och kök, 70m2, Plan 3 (av 4)

Hyra 8588 kr/mån

Fastighet: Tjäderhönan 4

Tillträdesdatum: 2023-02-01

  • FiberÖppet fibernät finns i fastigheten.
  • KällarförrådKällarförråd ingår i hyran.
  • Balkong/terassLägenheten har balkong.
  • TvättstugaGemensam tvättstuga finns i huset.

Länkar och nedladdningar

Beskrivning

Här med absolut närhet till Möllevångens oas Folkets Park ligger denna vackra tegelbyggnad byggd i början av förra sekelskiftet. En nyligen avslutad renovering har återställt fastigheten med bl.a. återuppbyggt torn och balkonger!
I fastigheten finns passersystem, tvättstuga. I våra fastigheter är rökning i lägenheten, på balkongen och på slutna gårdar inom fastigheten inte tillåten.
Obs! Hyran är angiven för 2022 och kommer att justeras 2023.
Hyran avser varmhyra inkl tv/fiber avgift, förråd i källarplan.

Jag vill fylla i intresseanmälan

Intresseanmälan / Lägenhet

För att erhålla bostad hos oss krävs det att man inte har några betalningsanmärkningar och att man har stadigvarande inkomst samt goda referenser från tidigare hyresvärd. Den sökande/medsökande ska ha fyllt 18 år.

Vi strävar efter en blandad sammansättning av hyresgäster, både äldre och yngre, studerande och arbetande, barnfamiljer, pensionärer osv. Med detta i åtanke förbehåller vi oss därför rätten att fritt välja bland de som söker till en ledig lägenhet.

De uppgifter som lämnas i denna intresseanmälan kommer att registreras och behandlas i datasystem för intresseanmälningar och hyresadministration. I och med att denna intresseanmälan skickas in godkänner du att Vita Örn AB kontrollerar dessa uppgifter hos kreditupplysningsbolag samt hos tidigare hyresvärd.
Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation) har du rätt att få information och rättelse av de personuppgifter som finns registrerade. Ansökan om registerutdrag/rättelsebegäran skall ställas till Vita Örn AB, Box 20075, 200 74 Malmö.
Läs mer om Dataskyddsförordningen hos Datainspektionen: www.datainspektionen.se