Klippergatan 16, Västra Hamnen, Malmö

Lägenhet, 2 rum och kök, 54m2, Plan 6 (av 6)

Hyra 9976 kr/mån

Fastighet: Klyvaren 1

Tillträdesdatum: 2021-03-01

 • HissFastigheten är utrustad med hiss.
 • IMDIndividuell mätning och debitering.
 • DiskmaskinLägenheten är utrustad med diskmaskin.
 • TvättmaskinLägenheten är utrustad med tvättmaskin.
 • TorktumlareLägenheten är utrustad med torktumlare.
 • FiberÖppet fibernät finns i fastigheten.
 • KällarförrådKällarförråd ingår i hyran.
 • Balkong/terassLägenheten har balkong.
 • BilpoolTillgång till bilpool.
 • TräningsrumTillgång till bokningsbart träningsrum.
 • TvättstugaGemensam tvättstuga finns i huset.

Förbrukningar (IMD - individuell mätning och debitering) tillkommer hyran i form av el, kall-och varmvatten samt extra värme som debiteras på hyresavin med två månaders förskjutning. Uppskattad genomsnittsförbrukning är 95 kr/m2/år. För ett ”öppet fibernät” tillkommer 160:-/månaden däri vi levererar ”must carry” TV.

Länkar och nedladdningar

Beskrivning

Vacker fastighet med en fantastisk vy över parkerna och Turning Torso, Vita Örns bidrag till en bättre framtida miljö. Drift med endast återvinningsbar energi! Hyreslägenheter, ägarlägenheter och arbetsplatser samsas i en trevlig mix. Bilpool med miljöbilar och individuell mätning ger varje hyresgäst möjlighet att leva klimatsmart och främja en bilfri innerstad.
Lägenheten nås via trapphus och loftgång som delas med 1-2 andra lägenheter. Gångarna är lite bredare än vanligt för att ge lägenheterna egna enskilda avskärmade och trevliga små uteplatser med uppsikt över gården och ger möjlighet till möten och trevlig grannsämja. Det finns även balkong mot gatan! Diskmaskin, mikro, tvättmaskin/torktumlare finns i lägenheten. Hyran är inkl. normal förbrukning av varm o kall vatten, värme, el förbrukning med direktdebitering samt tv och öppet fibernät. Hyran är angiven för 2020 och kommer att justeras 2021 efter avslutad förhandling. Möjlighet till tidigare inflyttning.

Jag vill fylla i intresseanmälan

Intresseanmälan / Lägenhet

För att erhålla bostad hos oss krävs det att man inte har några betalningsanmärkningar och att man har stadigvarande inkomst samt goda referenser från tidigare hyresvärd. Den sökande/medsökande ska ha fyllt 18 år.

Vi strävar efter en blandad sammansättning av hyresgäster, både äldre och yngre, studerande och arbetande, barnfamiljer, pensionärer osv. Med detta i åtanke förbehåller vi oss därför rätten att fritt välja bland de som söker till en ledig lägenhet.

De uppgifter som lämnas i denna intresseanmälan kommer att registreras och behandlas i datasystem för intresseanmälningar och hyresadministration. I och med att denna intresseanmälan skickas in godkänner du att Vita Örn AB kontrollerar dessa uppgifter hos kreditupplysningsbolag samt hos tidigare hyresvärd.
Enligt Dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation) har du rätt att få information och rättelse av de personuppgifter som finns registrerade. Ansökan om registerutdrag/rättelsebegäran skall ställas till Vita Örn AB, Box 20075, 200 74 Malmö.
Läs mer om Dataskyddsförordningen hos Datainspektionen: www.datainspektionen.se